Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Діяльність АУКС

    Зустріч дипломатів Посольства з делегацією ТПП м. Харбін

    2020-10-29

    Керівник ВЕП Посольства України в КНР 23 жовтня, провів зустріч з Головою Китайського Комітету сприяння міжнародній торгівлі м. Харбін (ТПП м. Харбін). У складі китайської делегації були присутні представники як самого Комітету, так і Китайської міжнародної торгової палати, представництва Харківської області в провінції Хейлунцзян. Про це повідомляє прес-служба Посольства України в КНР.

    Основною темою стало обговорення ініціативи щодо проведення у Пекіні Торговельно-економічної конференції між Україною та КНР у взаємодії з Посольством України, орієнтовно наприкінці листопада 2020 року. Метою цього заходу є створення в онлайн та оффлайн форматах В2В-майданчика для налагодження ділової співпраці українських і китайських підприємців.

    Під час зустрічі китайським учасникам надали інформацію про нинішній стан торговельно-економічної співпраці України та КНР, а також відзначено позитивну динаміку двосторонньої торгівлі за період 2019 та першої половини 2020 року.

    32 харбінські компанії мають зв’язки з Україною, і це одна з причин підвищенного інтересу ТПП Харбіна до співробітництва з Україною, як на рівні підприємств, так і на рівні асоціацій бізнесу та вищих навчальних закладів.

    Зустріч дипломатів Посольства з делегацією ТПП м. Харбін

    Фото: Посольства України в КНР

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *