Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Загальні події

    Форум «Перспективи та розвиток китайсько-українського науково-технічного співробітництва у постепідемічний період»

    2020-09-29

    24 вересня 2020 року в Гуанчжоу в рамках міжнародної ярмарки “China Innovation and Entrepreneurship Fair 2020” відбувся форум «Перспективи та розвиток китайсько-українського науково-технічного співробітництва у постепідемічний період», організований Управлінням науки та техніки мерії м. Гуанчжоу та Китайско-українським інститутом зварювання ім. Є.О.Патона (м. Гуанчжоу).

    Учасники форуму обговорили стан співпраці та потенціал розвитку науково-технічного співробітництва між Україною та КНР, визначили пріоритетні шляхи поглиблення взаємодії з метою створення інноваційного технологічного обладнання.

    На завершення заходу відбулася урочиста церемонія відкриття китайсько-української спільної лабораторії сполучення матеріалів та передового виробництва в рамках ініціативи «Один пояс, один шлях».

    У форумі взяли участь представники Академії наук провінції Гуандун, мерії м. Гуанчжоу, Китайської міжнародної асоціації науково-технічного співробітництва, Харбінського політехнічного університету і Китайско-українського інституту зварювання ім. Є.О.Патона. З української сторони в режимі відео конференції у заході взяли участь в.о. директора Інституту еле­к­т­роз­варюван­ня ім. Є.О. Па­тона НАН Ук­раїни акад. І.Кривцун, директор КУІЗ з української сторони акад. В.Коржик. Від Посольства України в КНР у роботі форуму взяв участь перший секретар С.Кузьмічов.

    Форум «Перспективи та розвиток китайсько-українського науково-технічного співробітництва у постепідемічний період»

     

    Фото: Посольства України в КНР

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *