Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Діяльність АУКС

    Компанії-члени КТА провели відео конференцію з Головою Херсонської області Гусєвим Юрієм

    2020-09-24

    22 вересня 2020 року відбулась відео конференція за участю керівників низки китайських компаній-членів Асоціації та Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні пана Лю Цзюня з Головою Херсонської області Гусєвим Юрієм. Про це повідомляє Китайська Торгова Асоціація.

    Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв зазначив: “Незважаючи на час карантинних обмежень, дана конференція є можливістю розповісти про надзвичайний інвестиційний потенціал Херсонської області та можливі інвестиції для китайських компаній”. Херсонська область має розвинений аграрний сектор, активно займається переробкою сільгосппродукції, в тому числі і для експорту, має розвинену інфраструктуру та транспортні коридори у вигляді Херсонського, Скадовського торгівельно-морського портів та міжнародного аеропорту Херсон. Херсон також є лідером з розвитку альтернативної енергетики та активно працює над створенням індустріального парку Херсон.

    Радник з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні пан Лю Цзюнь наголосив: “Наразі, ключовим завданням є поглиблення та розширення ділового співробітництва не тільки в сфері залучення інвестицій та експорту товарів, а й у культурному обміну між Херсонською областю та Китаєм”. Перевагами Херсонщини є не тільки розвинена сфера економіки, с/г та технічних досліджень, а й сфера туризму, яка приваблює туристів з Китаю. Тому, в найближчому майбутньому, є бажання організувати візит до Херсонщини через КТА.

    За результатами конференції сторони домовились про подальшу співпрацю, а саме перейти до обговорення конкретних проєктів для подальшої їх спільної реалізації.

     

    Компанії-члени КТА провели відео конференцію з Головою Херсонської області Гусєвим Юрієм

     

    Компанії-члени КТА провели відео конференцію з Головою Херсонської області Гусєвим Юрієм

     

    Фото: КТА

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *