Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Діяльність АУКС

    Відео конференція керівництва представництва китайської компанії «ZTE» в Україні з керівництвом «УБРР»

    2020-10-15

    На початку жовтня відбулась відео-конференція членів КТА – китайської компанії «ZTE» з керівництвом Українського банку реконструкції та розвитку (UBRR). Про це повідомляє Китайська Торгова Асоціація.

    У ході зустрічі сторони обговорили можливості обслуговування представництва компанії «ZTE» в Україні у китайському банку та зробили презентацію лінійки сервісів та фінансових продуктів, розроблених Банком.

    Директор представництва «ZTE» в Україні пан Хуан Мін Сін зробив презентацію компанії, подякував представникам Банку за зустріч та наголосив: “Нам відомо про діяльність UBRR, тому ми готові обговорити питання двостороннього співробітництва в сфері фінансової діяльності”. Голова правління банку UBRR Олег Локтіонов у вступному слові подякував пану Хуан Мін Сін за зустріч та розповів про діяльність банку. 3 2017 року Банк UBRR змінив спрямування свого розвитку, з метою надання послуг для бізнесу, як китайського в Україні, так і українського в Китаї.

    У відео конференції також взяли участь Директор Департаменту корпоративного бізнесу UBRR – пані Ірина Воронкова, представниця компанії «ZTE» – пані Тан Нін Нін.

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *