Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Новини / Загальні новини

    Міжнародна виставка «China Wind Power 2020» відкриває інвестиційні можливості для України

    2020-10-16

    Посол України в КНР Сергій Камишев та дипломати Посольства 14 жовтня взяли участь у церемонії відкриття щорічної міжнародної виставки досягнень галузі вітроенергетики «China Wind Power 2020», яка цього року проходила у м.Пекін. Про це повідомляє прес-служба Посольства України в КНР.

    Цей виставковий захід організовано за участі китайських бізнес-асоціацій відповідного профілю, зокрема, «Chinese Wind Energy Association», під егідою Міністерства комерції КНР, та об’єднав близько 100 компаній-учасниць. Його метою є продемонструвати останні технологічні досягнення галузі, надати платформу для міжнародного обміну інноваційним досвідом, встановлення ділових контактів між виробниками та замовниками.

    У ході виставки Посольством були встановлені контакти з ключовими китайськими виробниками вітрогенераторів («Goldwind», «Sino-wind», «Winenergy», «Sinovel» та ін.) – потенційними інвесторами та гравцями українського ринку відновлювальної енергетики.

    Під час бесіди з представником компанії «Goldwind», яка займає 3 місце в світі за обсягами виробництва вітрогенераторів після данської «Vestas» та німецької «Siemens», було виявлено інтерес цієї компанії відкрити в Україні центр по обслуговуванню вітропарку іззалученням українських фахівців, а в перспективі – побудувати цех для виробництва окремих компонентів вітрогенераторів.

    Участь у вказаному заході сприяла визначенню перспектив, та заохоченню китайських інвесторів і виробничих підприємств до розгортання ділової присутності в нашій державі у наступному році.

    Міжнародна виставка «China Wind Power 2020» відкриває інвестиційні можливості для України

     

    Фото: Посольства України в КНР

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *