Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Діяльність АУКС

    Радник з економічних питань при Посольстві КНР в Україні – пан Liu Jun (Лю Цзюнь) та керівництво Українського банку реконструкції та розвитку “УБРР” провели відео конференцію

    2020-10-08

    29-го вересня відбулась відео конференція Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні пана Лю Цзюня з керівництвом Українського банку реконструкції та розвитку “УБРР”. Про це повідомляє Китайська Торгова Асоціація.

    У ході зустрічі сторони обговорили питання концентрації китайського бізнесу в Україні, ведення зовнішньоекономічної діяльності, інвестиційних проєктів та налагодження міжнародного співробітництва.

    Голова правління банку «УБРР» Олег Локтіонов, подякував пану Лю Цзюню за зустріч та розповів про діяльність банку за останні декілька років. “Наразі ми активно співпрацюємо з компанією «HUAWEI», обновили всю ІТ інфраструктуру банку, установили новітнє обладнання компанії «HUAWEI», новітні програми, які нам дозволять якісно обслуговувати компанії та надавати послуги юридичним та фізичним особам.”

    Нещодавно банк «УБРР» затвердив нову стратегію, яка передбачає активне надання послуг юридичним особам та підготовку до обслуговування фізичних осіб. В рамках нової стратегії був підписаний меморандум та встановлені партнерські відносини з китайським «ІЛЛІОН» банком.

    У свою чергу, пан Лю Цзюнь, зазначив що банк «УБРР» є відомим своєю надійністю та безпечністю в наданні послуг серед китайських компаній, які працюють на території України. А також зазначив, що буде допомагати у роботі банку на території України та налагодженні партнерських відносин з банками Китаю для розвитку двостороннього співробітництва.

    Довідково: УБРР – це Український банк з китайським капіталом, місія якого полягає у задоволенні потреб клієнтів в сучасних банківських та фінансових інструментах, здійснення, поглиблення та розвитку ділового співробітництва між українським і китайським бізнесом через сприяння інноваційній та інвестиційній діяльності, з дотриманням оптимального балансу інтересів клієнтів, акціонерів та самого банку.

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *