Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Діяльність / Загальні події

    Міжнародна виставка імпортних харчових продуктів і напоїв

    2020-01-15

    Міжнародна виставка імпортних харчових продуктів і напоїв China (Guangzhou) International Food Exhibition and Import Food Exhibition (IFE China 2020) пройде в Гуанчжоу з 3 по 5 червня. Це найбільша і дуже авторитетна в Південному Китаї виставка індустрії F & B (Food & Beverage), яка збирає тільки професійних відвідувачів високого рівня.

    Під брендом IFE China 2020 будуть об’єднані дві ключові виставки:

    • China (Guangzhou) International Food Exhibition and Guangzhou Import Food Exhibition – міжнародна виставка продуктів харчування з Китаю і імпортованих харчових продуктів (IFE 2020);
    • China (Guangzhou) International Nutrition & Health Food and Organic Products Exhibition (CINHOE 2020) – міжнародна виставка здорового харчування і корисною органічної їжі.

    В рамках цієї виставки будуть проведені: Міжнародна конференція по рисовому маслу, Міжнародний симпозіум “Прибуток”, Міжнародний конкурс якості води.

    Попередня виставка IFE China 2019 привернула 1725 експонентів (2800 стендів) з 60 країн і 102522 відвідувачів, були проведені 38 форумів і конференцій за участю 5267 представників бізнесу. У 2019 площа досягла 50.000 кв.м; 5 залів: International Food and wine, Healthy and Organic Food, Edible Oil and Olive oil, Grain and Rice, Meat and Dairy, Coffee and Tea, Drinking Water і т.д.

    В рамках заходу в 2020 році пройдуть наукові конференції, спеціалізований форум з розвитку промисловості якісних продуктів харчування Fine Food Development Forum, спеціалізовані майстер-класи, круглі столи, презентації, навчальні семінари, бізнес зустрічі.

    Слід зазначити, що IFE China 2020 буде сфокусована на наданні допомоги зарубіжним харчовим компаніям в пошуку дистриб’юторів і агентів для просування своїх кращих харчових продуктів і напоїв на зростаючий і перспективний продовольчий ринок Китаю.

    Українським виробникам також відкривається чудова можливість просунути свій бізнес на китайський ринок. Адже зараз ні для кого ні секрет, що українські продукти харчування, включаючи молочну продукцію, кондитерські вироби та багато іншого, користуються величезним попитом у Китаї.

    Участь в популярній і престижній виставці – прекрасна можливість розширити ринок збуту, підвищити імідж компанії і впізнаваність бренду, знайти потенційних клієнтів. І цей шанс не можна змарнувати!

    Країна, місто: Китай, Гуанчжоу

    Місце: Guangzhou China Import and Export Fair Pazhou Complex

    Періодичність: щорічно

    Терміни проведення: 03.06.2020 – 05.06.2020

    Організатори: Guangzhou Yi Fan Exhibition Service Co., Ltd

    Website:  http://www.ifechina.com/index.html
    перед поїздкою перевірте інформацію про виставку на її офіційному сайті

    Основні групи товарів: 1)Імпортні харчові продукти і напої: сільськогосподарські продовольчі товари та готова їжа з усіх країн і регіонів світу, м’ясні продукти, приправи, оливкова олія, вода, безалкогольні напої, вино, пиво та ін. 2) Продукти харчування й напої з Китаю (материк) і регіонів: випічка та борошняні кондитерські вироби, цукерки і шоколад, крупи, соєві продукти, харчові консерви і ін. 3) Всі види харчових добавок і інгредієнтів: тварини і рослинні екстракти, харчові ферменти (ензими), функціональні харчові інгредієнти, допоміжні добавки і компоненти для харчового виробництва та ін. ♦ Здорове харчування, натуральні і органічні харчові продукти і компоненти: поживні речовини, вітамінізовані та збагачені білком продукти, БАДи та ін. ♦ Харчові олії та оливкова олія: високоякісні рослинні олії, часникове масло, олія з насіння помідора, інші харчові масла, перші масла з НЕ генетично модифікованих продуктів. ♦ Вина і алкогольні напої: технології зберігання вина, обладнання для винного виробництва, науково-технічні розробки і прогресивні технології та ін. ♦ Кава і чай: зелений кава в зернах, обсмажена кава в зернах, мелена кава і т.д .; чай зелений, чорний, білий, жовтий, червоний, органічний чай, концентрований чай, фруктовий чай, чайні напої та ін. ♦ Високоякісна питна вода: технології та системи водоочищення, природна мінеральна вода, льодовикова мінеральна вода і ін. ♦ Харчова обробка / переробка та упаковка: обладнання для переробки м’яса та молока, металодетектори, технології і обладнання для переробки овочів і фруктів, технології біоферментації, пакувальне обладнання та пакувальні матеріали, принтери для харчової упаковки, обладнання для маркування, кодування, етикетування, автоматизовані конвеєрні лінії для виробництва харчових продуктів та напоїв, обладнання для контролю і тестування та багато іншого.

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *