Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Новини / Загальні новини

    Трускавець відвідала делегація з міста-курорту Ліян

    2018-05-18

    Візит відбувся на початку травня. До складу делегації з м.Ліян увійшли представники влади, готельного та будівельного бізнесу, а саме: голова Ліянського комітету Китайської народної політичної узгоджувальної ради; керівник управління трудових ресурсів і соціального забезпечення м. Ліян; керівник та секретар Робочого комітету Китайської народної політичної узгоджувальної ради с.м.п. Шанхуан міста Ліян; заступник керівника управління у справах культури, радіо, телебачення і спорту м. Ліян; генеральний директор, заступник генерального директора та фінансовий директор Jiangsu Guoqiang Galvanization Industrial CO., LTD; керівник Сервісного центру іноземних справ; голова та члени правління, а також представник в Україні Китайсько-українського центру обміну культурою та мистецтвом.

    «Китайці дуже цінують своє здоров’я та витрачають на це чималі суми грошей. У Ліяні я побачив, значний попит на медичні послуги та зрозумів – ми маємо всі можливості сформувати пропозицію для китайських туристів та реалізувати її в Трускавці. Ми можемо це зробити на базі уже існуючих санаторіїв та готелів відповідного рівня, або це може відбутись, як інвестиційна пропозиція. Випереджуючи питання про відстань скажу, що мене вона не лякає. Як бачимо, наших нових партнерів теж, про це свідчить оперативність, з якою вони приїхали (практично відразу після мого повернення з Китаю). Це говорить про те, що ми їм цікаві. А нам цікавий іхній досвід, те як вони використовують свої природні фактори, як розвиваються у цьому напрямі.

    Цей візит є ознайомчим. Думаю те, що вони побачать у Трускавці припаде їм до душі і ця співпраця буде розвиватися. У нас інтернаціональне місто, ми приймаємо гостей з різних куточків світу. Я переконаний, що в наступні кілька років збільшиться потік туристів саме з Піднебесної. Ми маємо для цього великий потенціал. За останні роки можемо бачити як трускавецькі санаторії оновилися, осучаснилися, все йде в рівень з іноземними курортами. Якщо порівняти наші лікувальні заклади з сусідньою Польщею – ми не відстаємо», – розповів міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

    Співорганізатор візиту китайської делегації Юрій Котик, голова правління міжнародної організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» зазначив: «Ми працюємо з Китаєм біля восьми років, але цей візит якраз знаковий тим, що це інший напрям – оздоровлення. Нсамперед, я думаю китайські гості будуть вражені тим, що є така перлина в Європі, яка є унікальною своїми водами, які лікують людей».

    c2f4dcf2bf76b6b278ae40875d536_mid

    “Тянься Лінк”

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *