Асоціація
Українсько-Китайського
співробітництва
  • Новини / Загальні новини

    Китай відкрив двері українському цукру, вину та кондитерським виробам

    2015-10-06

    Українські виробники цукру, вина і кондитерських виробів отримали можливість вільно поставляти в Китай свою продукцію.

    Про це повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко на своїй сторінці у Facebook, інформує еizvestia.com.

    Крім того, 18-ти молочним підприємствам України дозвіл на експорт відновили.

    Також, пише Павленко, в даний час міністерство отримало від Китаю проект міжнародного протоколу на постачання соняшникового шроту.

    Ведеться обробка протоколу з бізнесом та активний діалог між Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекції і карантину Китаю (AQSIQ) і Державною ветеринарною та фітосанітарною службою України щодо постачання шроту.

    Крім того, робота з AQSIQ ведеться щодо експорту в Китай ягід, м’яса птиці, пшениці, ріпаку, риби та сорго, повідомив міністр агрополітики.

    Що стосується бурякового жому – активний процес відсутній, додав він.

    “Економічні вісті”

    Напишіть відгук

    Your email address will not be published. Required fields are marked *